Відгук про ясновидючу Анжелу з України

Номер оголошення 681563

Опис

Відгук про ясновидючу Анжелу з України.

Перше, що я хочу відзначити в роботі Анжели, це те, що вона не зупиняється, поки не досягне потрібного результату - маг дуже сильний і цілеспрямований, вона знає свою справу і те, як правильно працювати з клієнтами, що зневірилися. Я сам чоловік слова, і мене дуже підкупило те, що маг обіцяє контроль ситуації до кінця.

Все почалося з того моменту, коли я втратив бізнес. Я займався логістикою і міг спокійно забезпечити сім'ю: дружину та двох дітей. Але я навіть не встиг схаменутися, як мій бізнес зхлопнувся в один момент. За ним пішли й дрібні хвороби, зачепило сім'ю, і я вирішив не зволікати.

Дружина відразу сказала, що на рівному місці зазвичай нічого не відбувається, це явно чиїсь погані підступи, хтось намагається усунути мене як конкурента з ринку. Ми разом почали шукати магів, чаклунів, змовників, бабок, як називають деяких жінок у сфері магії.

Я натрапив на оголошення ясновидячої Анжелі з України і подумав, що звернуся. Ми вже спробували попрацювати з кількома магами, але ефекту не було. Анжела відразу сказала, у чому проблема, і запропонувала комплекс контрмагічних дій. Скажу відразу - процес виходу негативу з мене був не найприємнішим, відчуття не з найкращих. Але результат того явно варто - мені навіть дихати стало легше, і я перестав горбитися - відчуття, що тягар багатьох років просто впав з мене. Мені та моїй сім'ї ще й поставили захист, бо я точно не хочу повторювати всі ці речі знову, краще жити спокійно та з відчуттям умиротворення.

Анжела не страждає на зоряну хворобу, хоч і дуже обдарована. Вона проста, приємна людина, яка готова допомогти. Я не відчував себе скутим і затиснутим, не відчував неприємного морального тиску — чаклунка схиляє себе з перших хвилин і в його можливостях не доводиться сумніватися.

Залишаю її контакти:

Тел +380984787475 (whatsapp, viber, telegram)

Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100069165380195

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авіто Україна. Площадка #1 avito.ua безкоштовних оголошень України в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авіто Україна. Площадка #1 avito.ua безкоштовних оголошень України