Сухий басейн та м'які ігрові модулі
Сухий басейн та м'які ігрові модулі
Сухий басейн та м'які ігрові модулі
Сухий басейн та м'які ігрові модулі

Номер оголошення 256234

Опис

Сухий дитячий басейн та набори для сенсорики

Замовити Сухий басейн з кульками М'які ігрові модулі Безкаркасні меблі Сенсорну ресурсну кімнату для дітей у магазині Непосида. Дитячий сухий басейн доступний ефективний інструмент у ненав'язливій ігровій формі дозволити дитині розслабитися, відчути нові тактильні почуття, виявити фантазію і випустити фантазію. Кульки до сухого басейну підбираються індивідуально і можуть нести навіть терапевтичну функцію. Купити сухий басейн до кімнати психологічного розвантаження намагаються всі загальноосвітні школи, дошкільні заклади та медичні. Питання підбору варіантів не лише за ціною, а й за основними характеристиками виробу та їх габаритами.

Купити сухий басейн

Поєднання розважального оздоровлюючого яскравого та цікавого сухого басейну для дитячої ігрової кімнати з іншими модульними деталями особливо сподобається дітлахам. У такій продуманій локації дитина із задоволенням проведе час у грі, надаючи батькам вільний час для потреб. Статистика показує, що м'яко набивні ігрові меблі для малюків і безпечні і надзвичайно цікаві. Вдома батьки не можуть дозволити мати великий сухий басейн з кульками 200см або конструктор з м'яких блоків, оскільки він габаритний, як і сухий басейн з гіркою або сходами і гойдалки гойдалки у вигляді звірят. Тому то хлопець і відривається в ігрових зонах на улюблених атракціонах.

Великі дитячі кубики для підлоги і м'які ігрові модулі типу Будівельник 1 разом з таким товаром як басейн сухий з кулями ефективно служать для розвитку у діток творчої уяви для створення естетичного простору на свій розсуд. Конструювання ігрових об'єктів безпечними деталями передбачає ефективне тренування ручної моторики. Кольорові блоки Kidigo безпечні красиві та розвивають уяву. В результаті інклюзивних ігор вежі та будиночки з гігатського конструктора виходять вище за дитину.

Прийом замовлень за тел. (063) 700-22-35 або на сайті https://nepoceda.kiev.ua/suhoj-bassejn-i-myagkie-igrovye-moduli/

Додаткова інформація
По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авіто Київ та Київська область. Площадка #1 avito.ua безкоштовних оголошень Києва та Київської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авіто Київ та Київська область. Площадка #1 avito.ua безкоштовних оголошень Києва та Київської області