Послуги професійної ворожки. Досвідчений таролог
Послуги професійної ворожки. Досвідчений таролог
Послуги професійної ворожки. Досвідчений таролог
Послуги професійної ворожки. Досвідчений таролог

Номер оголошення 584069

Опис

Допомога ворожки. Ворожіння. Послуги гадання. Любовний приворот. Прив'язка. Магічна допомога. Послуги професійної ворожки. Досвідчений таролог.

Якщо стосунки дали тріщину, якщо кохана людина пішла, якщо змучені самотністю, не переставайте вірити. Адже за допомогою магії можна змінити все!

І я зможу Вам допомогти! Я спадкова ворожка, свій дар я отримала від предків, які протягом 15 поколінь займалися віщуванням. Допомагати людям — це незмінне кредо всього нашого роду, яке я перейняла від своєї прабабусі. /span> Звертайтесь! Приймаю особисто та працюю дистанційно по фотографії з усім світом. Відповім кожному, кому дійсно потрібна допомога. Після проведених обрядів Ви можете бути впевнені, що це будуть міцні стосунки, що щастя та любов обов'язково прийдуть до Вашої оселі. та інші обряди та ритуали. Проведу обряд на подружню вірність, після якого ваш чоловік (дружина) більше ніколи не зможе вам змінювати. Зроблю найсильніший довічний приворот – повну енергетичну та статеву прив'язку вашого коханого (коханої) до вас. За допомогою чаклунських обрядів повністю відновлю втрачені стосунки, поверну любовну пристрасть. Назавжди усуну із вашого життя суперницю (суперника).










Телефонуйте +38098009 84 00 Viber

Сайт http://instagram.com/gadalka.7

Додаткова інформація
Ціна договірна По будь-яким питанням стосовно цього оголошення, дзвоніть за номером
Відгуки

Відгуки клієнтів по цьому оголошенню відсутні.

Ми будемо Вам дуже вдячні якщо Ви залишите перший.

Залишити відгук

Написати автору

Деякі автори вважають за краще контактувати через email.

Тут Ви можете написати їм. Написати автору
Схожі оголошення

© 2001-2024 Авіто Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область. Площадка #1 avito.ua безкоштовних оголошень Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області в усіх регіонах України (крім тимчасово окупованих територій). Всі права захищені.

Використання сайту, у тому числі подача оголошень, означає згоду з користувальницькою угодою.

Ця дошка оголошень вже 15 років працює на обладнанні замовленому на сайті Сервери України

Авіто Дніпро (Дніпропетровськ) та Дніпропетровська область. Площадка #1 avito.ua безкоштовних оголошень Дніпра (Дніпропетровська) та Дніпропетровської області